FRUIT AND VEGETABLES 16–17 ноември 2017 г.

Fruit and vegetables: The avenue of dialogue between producers and retailers е събитие, чието трето издание ще се проведе в периода 1617 ноември 2017 г. в Пояна Брашов, Ана Хотелс, и ще се организира от Modern Buyer – Romania. На събитието ще се съберат търговци от големите вериги магазини и от Хорека сектора, водещи производители, вносители и доставчици на плодове и зеленчуци от цяла Румъния, както и от Южна и Централна Европа.

FRUIT AND VEGETABLES е събитие за търговците, производителите, вносителите и дистрибуторите на плодове и зеленчуци, на което ще се обсъждат следните теми:

1. Пазар на плодове и зеленчуци: Ключови числа за обема и стойността на пазара, развитие на потреблението, модерна търговия, национални и европейски политики и стратегии за сектора на плодове и зеленчуци

2.Асоциации на малките производители, пътят към успеха. Примери за добри практики от Европа и Румъния

3.Сертификати за качество и безопасност на храните: между необходимото и задължителното

4.Примери за придобивки на модерната търговия и нуждите на закупчиците: планиране на производството, изисквания за пакетирането, логистика и складиране, ценови стратегии

 

От тук може да видите подробна презентация на събитието.

*****************************************************************************

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в събитията, да се свържат с екипа на Палатата, от който ще можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие:

Лице за контакт: Искрена Великова

тел: 082 507 606

ел.поща: ivelikova@brcci.eu

   

Via expo

healthy-at-work