Защо да посетите форумa „Стъпки за навлизане на румънския пазар на потребителски стоки“

Елеонора Иванова:

„Пазарът в северната ни съседка изправя българските фирми пред много предизвикателства, въпреки че крие и голям потенциал. Единици са българските продукти, които могат да се намерят в търговските вериги в Румъния. Затова и ние от Българо-румънска палата фокусираме усилия в тази посока и се стремим да изграждаме полезни партньорства в подкрепа на нашите компании.

По време на дискусионния форум  „Стъпки за навлизане на румънския пазар на потребителски стоки“ участиците ще получат практическа информация и насоки за навлизане на пазара на база на опита от проработили вече успешни стратегии, както и обратна връзка къде грешат повечето компании и защо не успяват. Ще могат да зададат своите въпроси към нашите румънски партньори, които в момента работят на същия този пазар и да получат конкретни отговори.

Идеята на това събитие е да ви подпомогнем да оцените собствените си възможности и готовност за навлизане на пазара, да ви насърчим да сте по-активни, но и по-търпеливи, да действате планово и фокусирано, за да са най-ефективно вложени ресурсите ви.

Очакваме ви на 27 март, в зала Панорама на хотел Експо, 10.00 ч!“

 

*Линк към програмата на събитието може да намерите тук.

   

healthy-at-work