Фламинго Гранд Хотел стана носител на “Сертификатът за отличие”

Фламинго Гранд Хотел стана носител на „Сертификатът за отличие“ (The Certificate of Excellence®) на най-големия туристически портал в света Tripadvisor, който помества над 100 милиона коментара на гости, има средно 260 милиона посещения на месец и регистрира средно по 70 оставени коментара всяка минута.

Едва 10% от всички хотели, поместени в сайта на Tripadvisor се удостояват с тази награда. „Сертификатът за отличие“ (The Certificate of Excellence®) на Tripadvisor се дава всяка година на хотели, ресторанти и туристически атракции, които продължително във времето са оценявани високо от техните гости и посетители.

„Сертификатът за отличие“ (The Certificate of Excellence®) на Tripadvisor дава признание на най-добрите хотели, ресторанти и атракции в света, на базата на оценките, поставени от техните гости, онези, които значат най-много в хотелиерската индустрия. Сертификатът не замества другата престижна награда на Tripadvisor, Travelers’ Choice®, а е нейно допълнение.

По- рано тази година Фламинго Гранд Хотел получи най-високото отличие на TripAdvisor, Travelers’ Choice в две категории : за най-добър семеен и най- добър луксозен хотел в топ 25 хотела за дестинация България.

 

   

healthy-at-work