ExpoEnergiE – Международен търговски панаир за възобновяема енергия, конвенционална енергия, оборудване и технологии за нефтената и газовата промишленост

Шестото издание на ExpoEnergiE се провежда между 12 и 15 октомври 2016 г. в изложбен център Romexpo, едновременно с TIB – Букурещ-Международния технически панаир.

ExpoEnergiE е събитие, посветено на енергийния пазар, както и на индустрията свързана с нефт и природен газ, изградено върху платформа, която улеснява бизнес взаимодействието на специалисти в този сектор и което има за основна цел-реклама на местния потенциал за привличане на инвеститори.

Събитието обединява най-важните „играчи” на пазара, показващи най-новите продукти и технологии, като предлага на гостите възможност да се направи оценка на пазара, да се закупят продуктите или услугите и да се преговаря директно с доставчиците.

ExpoEnergiE обхваща производители и дистрибутори на двете конвенционални и възобновяеми източници на енергия и оборудване и технологии за нефтената и газовата промишленост.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

Крайният срок за заявяване на участие е 01.08.2016 г.

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work