EXPO DRINK & WINE-Търговско изложение на вина, алкохолни и безалкохолни напитки

EXPO DRINK & WINE-търговско изложение на вина, алкохолни и безалкохолни напитки е 19-то издание на EXPO DRINK & WINE, един от най-важните търговски панаири в областта на алкохолни и безалкохолни напитки в Румъния. Ще се проведе между 2-ри – 6-ти ноември 2016 г., в рамките на Romexpo Central Hall.

Като основна цел има подпомагане производството на алкохолни и безалкохолни напитки, EXPO DRINK & WINE е място за срещи на специалисти в сектора на алкохолни и безалкохолни напитки, като им предлага възможност да си взаимодействат, в продължение на пет дни, в професионална среда.

Компаниите, които произвеждат, внасят и разпространяват вина, спиртни напитки, напитки, оборудване за обработка и технологии, опаковки за напитки и химически продукти за лозарството ще участват в изложението. Освен това страничните събития,организирани от Romexpo и неговите партньори ще внесат актуални теми в областта на алкохолните и безалкохолните напитки-семинари, дискусии, презентации на продукти и технологии, които отразяват най-новите тенденции в полевите и бармански демонстрации.

Изложителите ще имат възможност да се срещат с други професионалисти в областта, за да идентифицират нови посоки за развитие на своята дейност, за да се информират за актуалните тенденции и да представят своите продукти директно на интересуващите се. С него, посетителите ще имат възможност да опитат и закупят продукти от различни категории, включително сортове вина, различни видове напитки – плодови,енергийни и спиртни или бира.

Едновременно с EXPO DRINK & WINE 2016 г., в Romexpo изложбен център ще се проведат и други 2 събития с допълващ характер: IndAgra – Международен търговски панаир на оборудване и продукти в областта на земеделието, градинарството, лозарството и животновъдството,IndAgra FOOD – Международен търговски панаир в хранително-вкусовата промишленост.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

Крайният срок за заявяване на участие е 19.08.2016 г.

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work