EXPO DRINK & WINE 25-29 октомври 2017 г.

EXPO DRINK & WINE е едно от най-важните търговски изложения на вина, алкохолни и безалкохолни напитки в Румъния. През настоящата 2017 година ще се проведе неговото 20-то издание като това ще се случи между 25-29 октомври в панаирния център на град Букурещ – Ромекспо.

EXPO DRINK & WINE е място за срещи на специалисти в сектора на алкохолни и безалкохолни напитки, като им предлага възможност да си взаимодействат в професионална среда. Основната цел на мероприятието е да подпомага и обединява алкохолната и безалкохолната промишленост чрез организирани семинари, целенасочени дебати и презентации на най-новите тенденции в областта.

Изложителите ще имат възможност да се срещат с други професионалисти в областта, за да идентифицират нови посоки за развитие на своята дейност, за да се информират за актуалните тенденции и да представят своите продукти директно на интересуващите се. От своя страна, посетителите ще имат възможност да опитат и закупят продукти от различни категории, включително сортове вина, различни видове напитки – плодови,енергийни и спиртни или бира.

EXPO DRINK & WINE (http://www.targdevinuri.ro/en/) е изложение за производителите, вносителите и дистрибуторите на:

  • Вино;
  • Алкохолни и безалкохолни напитки;
  • Оборудване и съвременни технологии в алкохолната и безалкохолната промишленост;

Събитието дава прекрасна възможност за обмен на идеи на всички, които се интересуват от предоставяне на качествени продукти и услуги в този бранш.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата, от който ще можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие:

тел: 082 507 606

Факс: 0886 89 77 44

ел.поща: ivelikova@brcci.eu

**************************

Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work