Емобилити Интернешънъл АД се присъедини към Българо-румънска търговско промишлена палата

Емобилити Интернешънъл АД (с търговска марка Eldrive) е иновативна българска компания, която цели да популяризира и развие електромобилността в Югоизточна Европа. Фирмената визията е за удобен и екологично чист транспорт, който да окаже влияние не само на околната среда, но и да промени цялостно начина на мислене в посока към живот, свободен от въглеродни емисии.

Фирмата използва система за управление на зарядните услуги, която е сред най-разпространените в Европа, като само в скандинавските страни тя има над 20 хиляди потребители. Стремежът е към създаване на удобна инфраструктура от зарядни станции, покриваща градската среда и основните пътни артерии на Балканския полуостров (България, Румъния,
Македония, Гърция, Албания), включваща както бързо зарядни станции (DC), така и стандартен тип (АС). Интегрираната регионална платформа Eldrive, която фирмата изгражда, обединява възможностите както за намиране и избор на публично достъпна зарядна станция, така и за наем на лек или лекотоварен електромобил за ежедневни дейности. Първите ползватели на  екологичните автомобили са компании в сферата на логистичните, дистрибуторските и таксиметровите услуги.

Емобилити Интернешънъл АД вече разполага с 20 станции на територията на България, а през изминалата година стартира инвестиционна програма, в рамките на която до края на 2017 г. ще бъдат изградени около 500 зарядни станции в България, Румъния, Северна Гърция и Македония. За целта компанията създава ексклузивни партньорства с публични и частни организации и лица, собственици на подходящи имоти.

От старта на дейността си до сега компанията непрекъснато разширява и портфолиото от електромобили и електрически минибуси, които предлага на оперативен лизинг. Наемането на превозно средство от този тип гарантира пълен контрол над транспортните разходи, осигурявайки в същото време висока степен на комфорт. Повече информация може да намерите в приложената презентация.

www.eldrive.eu

Facebook: https://www.facebook.com/eldrive.eu/

Презентация на Eldrive може да изтеглите оттук.

   

healthy-at-work