Дни с Българо-румънска търговско промишлена палата в гр. Русе, хотел Дунав Плаза

В рамките на дните 29 и 30 май 2017 г. Българо – румънска търговско промишлена палата организира в гр. Русе за първи път серия от събития, насочени към развитие на бизнеса, търговския обмен и икономическите връзки между България и Румъния.

Програмата започва на 29 май 2017 г., 14.00 ч. с кръгла маса по проблемите на корабоплаването по р. Дунав, на която ще бъдат обсъдени проблемите, касаещи административните бариери и пречки за превоз на стоки и товари по реката, като ще бъдат споделени и добри практики и предложения за подобряване на съществуващата среда.
За повече информация

На 30 май 2017 г. от 11.00 ч. ще се проведе Общо събрание на фирмите-членове на Палатата. По време на събитието ще информираме за текущите и предстоящи проекти и инициативи на Палатата, ще има възможност за разговори и споделяне на идеи и предложения за бъдещи активности, така че нашата организация да се превърне в желаната и търсена от всички платформа за подкрепа и изграждане на партньорства на българския и румънски пазар.
За повече информация 

На 30 май 2017 г. от 14.00 ч. организираме работна среща-дискусия за българските фирми от хранително-вкусовата промишленост на тема „Възможности за продажба на български храни през търговските вериги в Румъния“. На срещата ще предложим потенциални решения за започване на работа с веригите и ще обсъдим възможности за коопериране под ръководството на БРТПП за по-конкурентни, ефективни и успешни продажби в Румъния.
За повече информация

Също на 30 май 2017 г. от 14.00 ч.  каним на информационна среща всички заинтересовани български производители на потребителски стоки, които желаят да бъдат доставчици на VIVRE (vivre.eu) – най-бързо растящата он-лайн платформа за продажба на стоки за дома, градината и свободното време в Централна и Източна Европа.
За повече информация

В ПРЕРИОДА НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЯТА ВЪВ ФОЙАЕТО НА ХОТЕЛ ДУНАВ ПЛАЗА ЩЕ ИМА ПОСТОЯННО ИНФОРМАЦИОННО ГИШЕ С МАТЕРИАЛИ ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ И ИНЦИАТИВИ НА ПАЛАТАТА.

 

***

Отново имаме своеобразен рекорд в стокооборота между България и Румъния, който за 2016 г. е почти 4 млрд. евро, със стабилен ръст и положително салдо за България. Това са видими резултати за нашите компании и Българо-румънска палата ще продължи да ги подкрепя!

 

За информация и записване за участие в събитията:

тел.: 082/507 606;

тел/факс: 0879 517 027

ел. поща: info@brcci.eu

   

healthy-at-work