ДиВес Естейт се присъедини към Българо-румънска търговско промишлена палата

Винарна ДиВес Естейт е построена на историческия хълм Симеонова могила, на десет минути от курорта Слънчев бряг, между градчетата Ахелой и Каблешково. От нея се разкрива великолепна гледка към Черно море.

Лозята им са разположени по югоизточните склонове на неголемите възвишения в близост до винарната. Гроздето в тях узрява превъзходно благодарение на умерено горещото лято и  продължителната есен. Топлото слънце, соленото море и нестихващия морски бриз са неразделна част от тероара на техните вина. 

Серията от висок клас вина на ДиВес Естейт „Специална селекция“ успешно демонстрира най-доброто от нашите умения. Множество златни медали и награди от най-престижните изложения в Англия, Франция, Германия, Австрия, както и отличните отзиви от нашите клиенти потвърждават нашите отлични резултати.

Белите вина ДиВес се отличават с изискана свежест и хармония, съвременно звучене, елегантни аромат и вкус.

Модерно – това е определението за розетата на ДиВес Естейт! Те са изненадващо свежи и привлекателни – класически тип за новото прованс розе.

Техните отлични червени вина от сортовете Мерло и Каберне Совиньон, предлагат чудесно съчетание между класически сортови качества и модерни методи на винефициране. Резултатът е пивки и хармонични вина.

 

Интернет страница: www.divesestate-bg.com
Фейсбук: www.facebook.com/DiVes.winery

   

healthy-at-work