CONSTRUCT EXPO 23 – 26 март 2017 г.

CONSTRUCT EXPO ще се проведе в панаирен център ROMEXPO в периода 23-26.03.2017 г. Настоящото издание ще се проведе паралелно с други международни изложения: AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, ROMENVIROTEC, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET и TRADITIONAL PRODUCTS FAIR и ще събере професионалисти в строителните технологии, оборудване и материали.

Иновации, тенденции, качествени материали, съвременна архитектура, зелени технологии и решения ще бъдат в центъра на вниманието по време на 4-те дни на изложението в панаирния център в Букурещ. Събитието дава прекрасна възможност за обмен на идеи на всички, които се интересуват от предоставяне на качествени продукти и услуги в строителния бранш.

Конструкт Експо (www.constructexpo.ro) е изложение за производителите, вносителите и дистрибуторите на стоки и услуги в следните области:

  • продукти и системи за строителство
  • индустриални машини и строителна техника
  • озеленяване, проектиране, консултации, дизайн
  • предприемачество и изпълнение в строителния сектор

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата:
Искрена Великова
0879 517 027
Магдалена Гънгълова
0879 810 780
Ел. поща: info@brcci.eu

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work