Българо-румънска палата присъединява към членовете си Билегама ООД

Билегама ООД – качествени вина от региона на Центална Северна България. 

Дунавската равнина е благодатно място за отглеждане на лозови масиви и производство на висококачествени червени и бели вина. Горещото и продължително лято и умереният климат са идеалните условия за отглеждането на традиционни за България сортове – Каберне совиньон , мерло, мускат и шардоне. 

Нашите марки – Казашко и Юнашко вино. 

Сухите вина на Билегама се отличават с богат плодов аромат и свеж вкус. Белите и червени вина с марката „Казашко“ и „Юнашко“ са произведени от подбрани сортове грозде , селектирани внимателно от нашите енолози и са добре познати на любителите на доброто вино. 

Пелин от Билегама 

Всички онези, които предпочитат приятно горчивата напитка познават пелина на Билегама. Ние целогодишно произвеждаме един от най- качествените пелини в България и сме най- големият износител на пелин в Румъния. 

Технологиите, които Билегама използва за производство на вина и пелин са съобразени с всички европейски стандарти за качество. Наши партньори са много производители и търговци на вина в Европа. Модерна техника, традиционни практики и едни от най- добрите енолози- това е успешната рецепта за производството на качествените вина на Билегама ООД.

 

www.bilegama.com

   

healthy-at-work