BULGARIA BUILDING WEEK 15 -18 март 2017 г.

BULGARIA BUILDING WEEK  е едно от най-мащабните международни изложения в България за строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, зелено строителство, енергийна ефективност.  Събитието ще се проведе в периода 15 – 18 март 2017 г. в Интер Експо Център – гр. София. 

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се утвърди като една от най-представителните изложби в България. Тя е водещо изложение за строителството, в което могат да участват всички фирми, реализирали се в следните области:

  • Иновативни продукти
  • Услуги и технологии
  • Архитекти и проектанти
  • Търговци и дистрибутори на материали и техника
  • Инвеститори
  • Строителни експерти
  • Енергийна ефективност
  • Зелено строителство

Събитието дава прекрасна възможност за обмен на идеи на всички, които се интересуват от предоставяне на качествени продукти и услуги в строителния бранш.

Повече информация за изложението можете да намерите тук:
http://buildingweek.bg/en

Изложението ще се проведе паралелно със Security Expo (сигурност, съвременни комуникации и технологии).

За регистрация за участие и въпроси, моля обръщайте се към:
Искрена Великова
Тел: 00359-82 507606
Мобилен : 00359-879 517027
Е-мейл: ivelikova@brcci.eu
Магдалена Гънгълова
Тел: 00359–82 507606
Мобилен: 00359-879 810780
Е-мейл : m.gangalova@brcci.eu

***

Като ексклузивен партньор на Интер Експо Център за Румъния, Палатата НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО предоставя подкрепа на румънските компании при тяхното представяне на изложенията. Ние поемаме от Ваше име цялата комуникация с организаторите, подготвяме и подаваме документите, подпомагаме избора на място и щанд,  осигуряваме наш представител по време на изложението, владеещ румънски език, към който ще можете да се обръщате при възникване на проблеми и за друга помощ по време на престоя си в София. При ранни регистрации можем да ви съдействаме за настаняване и ползване на преводачи по време на изложението на преференциални цени. Всички компании, които участват в изложенията на Интер Експо чрез Българо-румънска палата, ние промотираме активно сред бизнеса в България и в рамките на изградената партньорска мрежа на Палатата. 

   

Via expo

healthy-at-work