Към Българо-Румънска Търговско Промишлена Палата се присъедини и Юнимастърс Лоджистикс ЕАД

Юнимастърс Лоджистикс е холдингова компания със забележителни възможности в областта на логистичните услуги, обхващащи различни индустрии и сектори. Като една от най-бързо развиващите се логистични компании в Централна и Източна Европа, те предлагат на клиентите си първокласно обслужване чрез богато портфолио от цялостни и прозрачни решения.

Над 5000 фирми и физически лица се довериха на Юнимастърс и им поверяват сърцевината на своите логистични операции.

Като глобален  доставчик на логистични услуги, компанията е специализирана в предоставянето на редица иновативни, модерни в технологичен и оперативен план, ориентирани към клиента решения в областта на транспорта, спедицията, логистиката и цялостното управление на веригата на доставките.

Дейността им е насочена към предоставяне на интелигентни решения за логистичните нужди на клиентите. Проектират, управляват, контролират и усъвършенстват транспортните и логистичните операции. Комбинирайки креативност и висококачествено изпълнение, в съответствие с изискванията на своите клиенти, в Юнимастърс Лоджистикс изпълняват проекти от всякакъв мащаб и сложност. Благодарение на иновативния си професионален подход, богат опит и ноу-хау са постигнали в много точки по света признание за способностите им в областта на логистиката.

Офис София
EUROGATE Logistics Park
ул. „Продан Таракчиев“ 12
BG-1592 София, България
Телефон: +359 2 4463 200 
http://unimasters.com/
Офис Варна
Marine House
ул. „Граф Игнатиев“ 40
BG-9000 Варна, България
Телефон: +359 52 818 000
regsales@unimasters.com
http://unimasters.com/
Офис Бургас
ул. „Булаир“ 1A, етаж 3
BG-8000 Бургас, България
Телефон: +359 56 843796 
http://unimasters.com/
Офис Пловдив
Комплекс Подем
бул. Дунав 51
етаж 1, офис 5
Телефон: +359 32 940679
http://unimasters.com/

   

healthy-at-work