Българо-румънска палата присъединява към членовете си Розатея

РОЗАТЕЯ ЕООД е създадена през 2015 г. и е специализирана в производството на натурална и органик козметика за коса и тяло. Продуктите й са създадени в духа на най-съвременните международни тенденции за хармонично взаимодействие между човека и природата.

Използването на натурални суровини е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на природата. Тяхната мисия е задоволяване потребностите на хора, които желаят да се разделят с козметичните продукти, съдържащи вредни за здравето съставки. Именно тези вредни съставки водят след себе си алергии, проблеми с кожата на ръцете, лицето и тялото, както и проблеми с косопада и пърхота.

Продуктите с марка марка ROSATEYA НЕ СЪДЪРЖАТ:

– Сулфити
– Парабени
– Полиетилен гликол
– EDTA – Калциево динатриев етилен диамин тетраацетат E385 представлява екологична опасност.
– Изкуствени аромати и оцветители
– Минерални масла
– Съставки от животински произход
– ГМО
– 100% веган
– Не са тествани върху животни

РОЗАТЕЯ ООД пусна първите си продукти на пазара в началото на 2016 г.

ROSATEYA ООД работи само с висококачествени естествени суровини, разрешени за употреба в козметични продукти за лична хигиена, съгласно Регламент 1223/2009 EPS. Биологично активни вещества, използвани в козметичните продукти на фирмата са изцяло натурални или органични. Етеричните масла, използвани в продуктите са освободени от вредни химикали и не са опасни за околната среда.

Техният екип се състои от висококвалифицирани специалисти в областта на козметиката. Все повече хора по света избират да се грижат по-добре за себе си и за природата като предпочитат да използват натурални продукти в рециклируеми опаковки. Затова тяхната фирма се стреми да създава продукти, които предизвикват естетическо удоволствие и едновременно с това влияят ползотворно върху здравето без да вредят на околната среда, а естествените аромати на маслата и екстрактите от билки галят сетивата.

Уебсайт: http://www.rosateya.com

   

healthy-at-work