БРТПП получи сертификат за постижение от фондация „Джуниър Ачийвмънт България” за участието си в инициативата „Мениджър за един ден“.

 

 

За четиринадесета поредна година фондация „Джуниър Ачийвмънт България” организира националната инициатива „Мениджър за един ден”, която се провежда всяка година в над 100 страни. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.

Тази година събитието се проведе на 25-ти март като Българо-румънската търговско промишлена палата за пореден път се включи в инициативата. Като домакин БРТПП предостави на двама ученика от Професионална гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ Камелия Тодорова и Антоан Янков възможността да участват активно в работата на палатата и да станат част от реалната работна среда. Младежите се запознаха с дейността и проектите, с които се занимава екипът, и видяха как работи бизнесът отвътре.

Екипът на БРТПП се радва, че имаше възможността да се запознае с млади и интересни лидери и да им предостави възможността да развият уменията и да получат знанията, с които да бъдат успешни в света на бизнеса.

За участието си в инициативата Българо-румънската търговско промишлена палата получи специален сертификат за постижение от фондация „Джуниър Ачийвмънт България.

 

 

   

healthy-at-work