Как да удвоите бизнеса си за рекордно време?

Отговорът на този въпрос ще научите само ако посетите на 20.09.2018 г. в Букурещ безплатната лекция на дългогодишния бизнес треньор, консултант и партньор на Българо-румънска търговско-промишлена палата Александър Николов.

Лекцията, на която ви каним, е насочена към собствениците на малък бизнес в района на град Букурещ като цели да им помогне в привличането на повече клиенти и съответно увеличаване на печалбата им.

Александър се е учил от най-добрите световни треньори по бизнес и личностно развитие и е работил в продължение на 4 години рамо до рамо с водещия американски бизнес ментор г-жа Фабиен Фредриксън – собственик на многомилионен бизнес. Александър също има успешен 6-цифрен бизнес, който продължава да расте с бързи темпове всяка година. Той вече е помогнал на стотици собственици на фирми в България да удвоят бизнеса си за рекордно време. Също така успешно е обучил и собственици на малки компании в Обединеното кралство, Швейцария, Холандия и Австралия.

Това, което отличава Александър от другите бизнес треньори е, че той е съсредоточен само върху работата със собственици на малки компании. В рамките на това обучение Александър Николов ще ви даде най-доброто от най-успешните стратегии за това как да привлечете повече клиенти и да разширите бизнеса си. Обучението е с продължителност 90 минути и в края му ще имате възможност да зададете въпрос и да получите конкретен отговор с практически стъпки, които можете да предприемете незабавно. Работният език на обучението е английски.

Радваме се, че можем да споделим с вас тази полезна информация и се надяваме с ваша помощ тя да достигне и до други собственици на малък бизнес в Букурещ и района.

Подробности за събитието ще намерите тук:

http://www.doubleyourbusiness.bg/events/seminar-Bucharest/

За да участвате, единствено е необходимо да се регистрирате безплатно на горния линк.

   

healthy-at-work