Български храни и напитки на китайския пазар

Българо-китайска търговско-промишлена камара (БКТПК) съвместно със Съюз за стопанска инициатива (ССИ) организира семинар „Български храни и напитки на китайския пазар“. Събитието е насочено към компании, производители на всякакви хранителни продукти и напитки (неалкохолни), с интерес към китайския пазар и развитието на бизнес и търговски взаимоотношения с китайски фирми.

Семинарът ще се проведе на 03 юни 2014 г. (вторник), от 9:30 часа в гр. София, в залата на ССИ, кв. Лозенец, ул. „Кап. Тодор Ночев“ 30,

Събитието е част от програмата на БКТПК за насърчаване на българските компании за предприемането на първи стъпки към перспективния китайски пазар, както и възможност за разширяване на пазарното им присъствие там. Китай бележи силен ръст на БВП – около 10% за всяка от последните пет години и се превърна във втората по сила икономика в света. Tези фактори са причина за все по-нарастващия интерес и нови бизнес възможности, които се откриват пред фирмите от България и Европа.

Лектор на семинара ще бъде Mr. Ling Su от Шанхай, Китай, който е представител на една от най-големите търговски фирми в Китай снабдяващи над 1200 търговски обекта в страната. Mr. Ling е дългогодишен наш надежден партньор.

По време на срещата ще бъде представена подробна информация за изискванията при внос на хранителни стоки и напитки в Китай и възможностите им за реализация на техния пазар. Ако желаете можете да донесете ваши презентационни материали на английски език.

Участието в семинара е безплатно!

За да присъствате е необходимо да попълните регистрационна форма и да я изпратите с обратен имейл на адрес: g.bacheva@bulgariachina.com до 02.06.2014 г.

ПРОГРАМА

09:30 Регистрация
10:00 Представяне на гост лектора от БКТПК и ССИ
10:15 Презентация на г-н Ling Su
12:00 Дискусия

За допълнителна информация и регистрационна форма за участие: 0877 852792 – Гергана Бъчева

   

healthy-at-work