БестУотър България ЕООД се присъедини към Българо-румънска търговско промишлена палата

БестУотър България ЕООД е ексклузивен представител на немската BestWater International GmbH, които от 29 години предлагат на пазара иновативни системи за пречистване на питейна вода. Фирмата е разработила уникални молекулярни филтрационни системи за домакинства, ресторанти и производствени помещения, които осигуряват оптимално пречистване и енергизиране на водата. Така чешмяната вода се превръща във високо активна и кристално чиста вода, с качества, близки до изворната.

БестУотър е система за пречистване, съхранение и консумация на вода, основана на принципа на обратната осмоза. Посредством този модел е възможно да се премахнат до 99% от веществата, утаили се във водата – като например причинители на болести, бактерии, тежки метали, остатъци от лекарства, радиоактивни вещества и т.н. Чрез единствената по рода си комбинация от различни елементи, вредните частици се отделят, а пречистената вода получава енергийния заряд на вода от артезиев извор.

БестУотър е първата компания в света, която създава модул за преструктуриране (енергитизация) на водата. Според д-р Масуро Емото в естественото си състояние водата образува групи от молекули (клъстери), които имат ефекта на магнетофонна лента – могат да записват и носят информация и енергия. Влизайки обаче във водопроводната инсталация под налягане 6,8 или 10 атмосфери, правейки нехарактерни в природата 90 градусови завои, тези клъстери се разпадат и водата вече излиза от естественото си състояние. Чрез 12 нива, които съдържат зеолит, шунгит, аметист, планински кристал, карибски пясък и др. БестУотър възвръща първичната структура на водата. Така високопречистената и енергизирана вода има здравословно и регулиращо влияние върху човешкото тяло.

БестУотър предлага 30 години гаранция на домашните модели филтриращи системи и застраховка 24/365 против протичане на системата за период от 30 години. Всички свързки са без лепила и пластификатори; всички елементи се произвеждат единствено и само в Германия. Компанията притежава 24 сертификата за качество, между които сертификат от I.U.T. – Института за опазване на околната среда, които доказва, че филтърните системи БестУотър пречистват радиоактивна вода (заразена с Цезий 137) до 99,7%.

Компанията поддържа асортимент от 14 модела – от малки филтърни машини с капацитет от 50 до 150 литра на денонощие, през системи за големи семейства и малки ресторанти с производителност до 1,7 литра на минута или до 2500 литра на денонощие до индустрални филтри с производство от 6 000 до 27 000 литра на денонощие. По възлагане може да се изработи и цяла пречиствателна станция – последната е била произведена за малко селце в Германия с население 4000 човека.

Технологията БестУотър има много положителни ефекти върху здравето:

  • – повишава личния комфорт, уравновесява енергийните нива в домакинството, грижи се за здравето;
  • – подобрява работоспособността в рамките на всекидневието, независимо дали на работното място или по време на спортуване;
  • – питейна вода е с проверени качества за цялото семейство; осигурява вкусна храна и напитки; тя е надежден продукт, несъдържащ бактерии, подходящ да бъде използван като храна за бебета и за приготвяне на биологично чиста храна;
  • осигурява мека вода без котлен камък за домакинството, както и за всички домашни уреди, използващи вода;
  • най-високото възможно качество за домашни животни, водни любимци и растения;

www.bestwater.bg

Facebook: https://www.facebook.com/waterfiltersystembg/

YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCLr5WwLKfHUDLB-V84jkO7w

 

   

healthy-at-work