ALL PACK – Международно изложение за опаковки

Българо-румънска търговско промишлена палата като официален представител на Ромекспо, Румъния има честа да Ви покани на ALL PACK – Международно изложение за опаковки, материали, специализирани машини и оборудване, Изложението е едно от най-мащабните събития в Румъния. Неговото 17-то издание ще се проведе през периода 28 октомври – 1 ноември 2015 г. в Панаирен център Ромекспо, Букурещ.

Миналогодишното издание на ALL PACK събра над 85 фирми от 14 страни на изложбена площ от 3500 кв. м. Сред изложителите на ALL PACK 2014 имаше силно международно присъствие – от България, Франция, Гърция, Ирландия, Македония, Молдова, Холандия, Полша, Румъния, Сърбия, Тайван, Турция, Украйна и Унгария.

Настоящото издание ще се проведе едновременно с INDAGRA – Международно изложение за продукти, технологии и оборудване в областта на селското стопанство, овощарство, лозарство и животновъдство, INDAGRA FOOD – Международно изложение за продукти, технологии и оборудване в хранителната индустрия и EXPO DRINK & WINE – Международно изложение за вина, алкохолни и безалкохолни напитки

На всяко издание ALL PACK, най-важните румънски и чуждестранни компании представят продукти и технологии, материали, машини и друго оборудване, специфични за този панаир. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с нововъведенията в областта на опаковките, да закупят продукти и/ или услуги на специални цени, директно да преговарят с доставчиците и да подпишат важни договори.

 

Основни тематики на ALL PACK:

  •       Материали за производство на опаковки
  •       Опаковки
  •       Аксесоари
  •       Опаковъчни машини
  •       Оборудване за етикетиране и маркиране
  •       Рециклиране на пакети
  •       Обработка на опаковки
  •       Логистика на опаковки
  •       Индустриална сигурност и опазване на околната среда
  •       Оборудване за тестване на опаковки

 

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложението, да се свържат в най-кратки срокове с екипа на Палатата на следния адрес: Русе – 7000, ул. Хан Омуртаг 33, офис 1; Тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: office@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

***

Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work