8-10 Юни 2012 – EXPO AUTO MOTO – ROMEXPO– НАЙ-МАЩАБНОТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В РУМЪНИЯ

Най-голямото автомобилно изложение в Румъния Bucharest Wheels Arena ще отвори врати в присъствието на официални длъжностни лица, специални гости и медии в петък, 8 юни от 10:00 в Панаирния комплекс Ромекспо.В събитието ще участват производители, вносители и дистрибутори на автомобили, мотоциклети, скутери, велосипеди, тунинг аксесоари, автомоби

лно сервизно оборудване, компоненти и части, лизингови компании, застрахователни дружества, компании специализирани в отдаването на превозни средства под наем.

Изложението и свързаните събития, организирани от Панаирен комплекс Ромекспо имат новаторска концепция и ще продължат повече от три денонощия на обща външна и вътрешната площ от 40 000 кв.м. В стремежа си да предоставя на посетителите уникално шоу, организаторите са включили в програмата разнообразни събития, демонстрации на рали, офроуд и ендуро и АТВ / all-terrain vehicle/, силово шоу, канадска борба и много други атракции и изненади.

Специални гости ще са големи имена като световният шампион на Stunt Bike – Kevin Carmichael,, национални рали шампиони Vali Porcişteanu, Тiti Aur , Manu Mihalache, световната шампионка по канадска борба Мirelа Pirjol, световният шампион на канадска борба – Ion Oncescu и шампионът в силовия спорт Strongest man – Micea Pirjol.
Под патронажа на Мirela Pirjol, ще се организира първото национално състезание по канадска борба, посветена изключително на развитието на женския спорт.

Iris, Zdob şi Zdub, Cargo, Viţa De Vie, Şuie Paparude şi Paraziţii ще свирят и пеят на живо през цялото време на събитието.
Очакват се над 50000 посетители, които ще участват в различни състезания, конкурси и предизвикателства с многобройни награди.

   

healthy-at-work