3 от членовете на БРТПП с участие на ХРАНИ И НАПИТКИ ОТ СЛЪНЧЕВА БЪЛГАРИЯ

Българо-румънска търговско промишлена палата (БРТПП) има удоволствието да Ви покани да присъствате на презентация и дегустация на български продукти, “ХРАНИ И НАПИТКИ ОТ СЛЪНЧЕВА БЪЛГАРИЯ“, чието XIII-то издание ще се проведе на 19 ноември 2015 г от 12.00 ч в Маршал Гардън хотел,  Букурещ, Calea Dorobantilor 50B.

Събитието се организира от Службата по търговско-икономическите въпроси към Посолството на Република България в Румъния. На нея над 30 български производители ще представят своите продукти, като 3 от фирмите са членове на БРТПП.

Градско село е компания, която предлага на едро и дребно български натурални и био-храни, приготвени по традиционни рецепти, без изкуствени добавки и консерванти. Разполагат с он-лайн система за поръчки и доставки вкл. до град Букурещ, както и магазини в гр. Русе и гр. София.

На техния щанд по време на изложението ще можете да опитате:
–      Млечни продукти: българско бяло саламурено сирене и кисело мляко, приготвени от свежо краве, козе, овче и биволско мляко; кашкавал
–      Различни видове вкусен и здравословен хляб с квас
–      Домашно приготвени сладкиши
–      Чист мед, домашно приготвени сладка
–       Натурални сокове и студени чайове от пресни плодове и билки
–      Сушени плодове
–      Традиционни български подправки

За повече информация и контакти:

Сайт: www.gradskoselo.bg

Телефон: +359 888211835

E-mail: info@gradskoselo.bg

Винарска изба Нисово е специализирана в производството на качествени бели, розови и червени вина. Вината на Винарска изба Нисово можете да намерите в по-добрите ресторанти и магазини от търговската мрежа, както и в фирмените им магазини в Русе, Варна, София и Силистра.

На техния щанд по време на изложението ще може да опитате разнообразни вина от асортимента на избата.

За повече информация и контакти:

Сайт: www.wineunion.eu/bg/

Телефон: +359 (887) 85 80 55

E-mail sales@wineunion.eu

Холдинг „Белла” (България) събира под един покрив водещи компании и марки, продукти и услуги, които предлагат най-доброто съотношение цена-качество. Портфолиото му съдържа над 200 продукта, произвеждани под собствени и частни марки в 14 преработвателни предприятия.

На техния щанд по време на изложението ще може да опитате разнообразни продукти от портфолиото на компанията.

За повече информация и контакти:

Сайт: www.bella.bg/

Телефон: +359 (0)32 606 303

Е-mail: office@bella.bg

   

healthy-at-work