Семинар „Енергетика и Ефективност: италианското ноу-хау в услуга на растежа”, организиран от Green Economy Network към Асоломбарда и Конфиндустрия България

На 2 октомври, от 14:30 часа, като част от Техническия панаир в Пловдив, в зала България, ще се проведе Семинар „ Енергетика и ефективност в България: италианското ноу-хау в услуга на растежа”, организиран от мрежата Green Economy Network към Асоломбарда и Конфиндустрия България.
Целта на срещата е да се анализират възможностите предлагани от секторите на енергетиката и околната среда в България. По време на събитието ще бъде представен успешния опит на няколко фирми работещи в сектора, както и някои от компаниите, членове на Green Economy Network, които се интересуват от българския пазар.
За да се запознаете по-добре с Green Economy Network, групите фирми, които представлява и възможностите, които мрежата би желала да създаде, можете да разгледате презентацията, която изпращаме като приложение.
Събитието ще бъде една отлична възможност за задълбочаване на темата относно ефективността и устойчивостта в енергетиката и околната среда, и за създаване на контакти с италианските и българските фирми, които работят успешно в сектора.
Конфиндустрия България – активна в България от повече от 10 години – представлява около 260 италиански фирми, измежду, които големи компании като Уникредит Булбанк, Дженерали, Мапеи, СОЛ, ЕМиролио, ПВБ България, и много малки и средни фирми , работещи в различни икономически сектори.
За допълнителна информация и за потвърждаване на присъствие, можете да се свържете с екипа на Конфиндустрия България (segreteria@confindustriabulgaria.bg / тел. 00359/029693009).

   

healthy-at-work