Предстои 38-мо издание на Международен технически панаир – TIB – ROMEXPO – Букурещ 17 – 20 Октомври 2012 г.

БРТПП в качеството на оторизиран представител на панаирен център ROMEXPO за България, кани българските фирми да участват в 38 издание на Международен технически панаир – TIB – ROMEXPO – Букурещ, което ще се проведе в периода 17 – 20 Октомври 2012 г.
Над 350 компании от 15 страни вече са резервирали изложбена площ за панаира (обща площ от 10,200 кв.м.).
От 17 до 20 октомври 2012 г., панаирен център Romexpo ще бъде домакин на най-всеобхватната и мащабна проява, посветена на тежките индустриални сектори с широко участие на компании от Централна и Източна Европа.
Събитието е отворено за представители на високотехнологични съоръжения и индустриално оборудване: механични и електрически машини, металорежещи машини, хидравлични съоръжения, металургия, електроника и автоматика, промишлени роботи и не на последно място – комуникации, информационни технологии и софтуер.
По време на четирите дни на събитието, участващите компании ще направят едно незабравим

о шоу на технологичния прогрес и технологиите на бъдещето. Посетители и изложители ще вземат участие в изключително богата програма от свързани с тематиката събития.
Успоредно с TIB, по същото време се провежда и международното изложение за изобретения, научни изследвания и нови технологии – Inventika.
Като представител на РОМЕКСПО за България Българо-румънска търговско промишлена палата поема организацията по заявката и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва изпращане на документи за участие, съдействие при попълването, уреждане на формалностите. Всичко това улеснява комуникацията с румънските организатори и цели да спести на фирмите време и допълнителни разходи.
Каним всички фирми, проявяващи интерес да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата на следния адрес, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

 

Русе – 7000, ул.Александровска 26,

ет.4, офис3, п.к. 69,

тел: 082 507 606 ,

факс: 0886 897744,

ел.поща: fairs@brcci.eu

 

 

 

   

healthy-at-work