Международно изложение TATTOO SHOW` 2012 – 20 – 23.09.2012 – Ромекспо – Букурещ, Румъния

Българо-румънска търговско промишлена палата кани всички заинтересовани компании, професионалисти и любители да посетят международното специализирано изложение TATTOO SHOW 2012 , посветено на любителите на татуировки. Тазгодишното II –ро из
дание ще се проведе през периода 20-23 септември 2012 г. в панаирен център Romexpo, заедно с международните изложения Cosmetics Beauty Hair – за оборудване и продукти за грижа за кожата, тялото и косата и ITP Експо – за облекла, текстил, кожени изделия и обувки.
Като се има предвид интереса към татуирането и боди арт, като средство за изразяване, румънското TATTOO SHOW цели да даде възможност на художниците да покажат своето изкуство и да отговарят на обществения интерес.
Художници на татуировки ще демонстрират своите най-сложни произведения и ще представят най-новите тенденции в дизайна и техниките на татуиране.

Ако искате да си направите татуировка, но се колебаете за вида, техниката на изпълнение или модела, вие сте поканени да се посъветвате с професионалисти, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

Посетителите ще могат да се информират за предимствата и недостатъците на различните видове татуировки:
• постоянни татуировки
• полу-постоянни татуировки
• класически татуировки
• козметични татуировки
Румънското изложение Tattoo Show 2012 е място за срещи на артисти от бранша, както и платформа за информиране на любителите за тенденциите и предлагането в тази област. Румънското Tattoo Show 2012 е един истински спектакъл, който съчетава страстта, въображението и изкуството!

   

healthy-at-work