“Международна среща на малкия и средния бизнес – конференции, изложение, нетуъркинг и спортни състезания”

Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени Бизнес Клубове организира“Международна среща на малкия и средния бизнес – конференции, изложение, нетуъркинг и спортни състезания”.

Събитието ще се проведе от 23 до 27 септември в красивия български черноморски курортЗлатни пясъци – хотел “Мелиа Гранд Ермитаж”, с подкрепата на Европейския Алианс на Малкия Бизнес (ESBA) – организация с членска маса от над 1 милион фирми от 35 европейски държави.

Идеята на ОБК е тази среща да се превърне в един своеобразен тийм-билдинг на предприемачеството и такива срещи да се провеждат поне един път годишно.

ОБК и ESBA обещават това събитие да създаде незабравими мигове, ползотворни знания, невероятни преживявания, нови приятелства и допълнителни финансови приходи.

По време на срещата ще бъде проведено 3-дневно изложение – нетуъркинг, 2 конференции, спортни турнири по тенис, мини футбол, дартс и волейбол. Предвиден е награден фонд, както за спортните турнири, така и за изложението. Участниците в изложението ще се състезават в категориите: най-добър продукт (услуга); стартиращ бизнес; женски бизнес; млад предприемач (до 25 год.); предприемач, стартиращ бизнес на възраст 55+.

За всеки турнир и изложението ще бъдат изготвени специални програми и регламенти, в зависимоост от броя на участниците и ще бъдат представени до края на месец юли, 2014г.

Футболните и волейболните отбори ще бъдат сформирани допълнително, след получаване на записванията.

Внимание: Спортните турнири са само за аматьори – представители на бизнеса. Въпреки, че е предвиден награден фонд, молим да не ги приемате толкова сериозно – целта е да се забавляваме и сприятеляваме!

   

healthy-at-work