„МЕЖДУНАРОДЕН БИЗНЕС ДЖОБЕН ФОРМАТ – Малките и средни италиански предприятия в условията на българския пазар” на 13 Юни 2013 в хотел Шератон – София

Конфиндустрия България, Сдружение на италианските предприемачи в България,  и ИЧЕ София, Агенция за насърчаване и интернационализация на италианските предприятия в чужбина, имат удоволствието да Ви поканят на събитието „МЕЖДУНАРОДЕН БИЗНЕС ДЖОБЕН ФОРМАТ –  Малките и средни италиански предприятия в условията на българския пазар”, което ще с е състои на 13 юни 2013г., в хотел Шератон, гр. София.

Събитието, организирано с подкрепата на УниКредит Булбанк и Дженерали България, ще се фокусира  върху възможностите за  малкия и среден бизнес в България, представяйки изчерпателна картина, чрез участието на представители на институциите и бизнеса (програмата се изпраща като приложение).

Конференцията е разделена на три части: първата ще разгледа стратегиите и възможностите за малките и средни предприятия, които работят или желаят да работят на българския пазар, втората част ще бъде посветена на представянето на успешния опит на италиански компании в България, а последната ще се фокусира върху финансовите инструменти и ресурси предлагани на фирмите работещи в страната.

Конференцията ще бъде последвана от network част, посветена на зелената икономика, включваща институционални срещи между фирми и организации работещи в сектора. Събитието ще предостави на участниците уникалната възможност да обменят опит и да обсъдят проблемите и възможностите предлагани от интернационализацията в България.

Участието е безплатно.

За да потвърдите присъствието си или за допълнителна информация, можете да се обърнете към екипа на Конфиндустрия България (segreteria@confindustriabulgaria.bg –  00359/029693009 ).

 

   

healthy-at-work