КОБО БГ успешно представя техниката на Leister Technologies AG вече и в Румъния

КОБО БГ ЕООД е водеща фирма на българския пазар, специализирана в доставката на професионално оборудване за заваряване на пластмаси, термична обработка на пластмаси, индустриални процеси на нагряване, занитваща техника и др.
Компанията е изключителен дистрибутор и оторизиран сервиз на Leister Technologies AG – Швейцария за България, Македония и Румъния. През Май 2013 г. фирмата успешно стъпи на румънския пазар с всички продукти на Leister-световният лидер в производството на машини за заваряване на пластмаси и индустриални процеси на нагряване, както и консултации и обучение в тези области, базирани на повече от 10 години опит.
Продуктовата ни гама включва: ръчни пистолети за заваряване с горещ въздух;автомати за заваряване на хидроизолационни покривни мембрани;автомати за заваряване на фолия и геомембрани за сметища, тунели, езера и др. земни работи;ръчни екструдери;автомати за заваряване на подови настилки и промишлени тъкани;контролно измервателна апаратура за тестване качеството на заварките;нагреватели на въздух (за активиране, нагряване, вулканизиране, топене, термосвиване, заваряване, стерилизиране, сушене или подгряване) за мобилни или стационарни индустриални процеси и приложения;топловентилатори, вентилатори високо и средно налягане;техника за челно заваряване на тръби и листов материал;аксесоари;индустиални пластмаси – плочи, пръти и заваръчна тел от PP, PE, PVC, PVDF и др.;занитваща техника.
Компанията предлага безплатни курсове на обучение за работа с техниката на Leister, консултации при технологични проблеми, както и при изграждане на нови работни места. Като официален дистрибутор на световения лидер в сферата на заваръчните технологии, екипът на КОБО БГ успешно прилага швейцарския опит и гарантира успеха на своите клиенти-професионалисти.

   

healthy-at-work