ИНТЕРФУД И ДРИНК 6 – 9 Ноември 2013

Интер Експо Център ще бъде отново домакин напредстоящото дванадесето издание на международната специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК. Изложението се утвърди като един от най-значимите за странатаи на Балканите професионален форум на хранително вкусовата промишленост, на който ежегодно български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки, машини и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти и сделки.

ИНТЕРФУД И ДРИНК се радва на нарастващ интерес от страна на традиционни и нови изложители, колективни чуждестранни участия, представяне на търговски мисии, посещения на бизнес делегации и др.

 

Профил на изложбата:

Храни – захарни и шоколадови изделия, растителни масла, маслини и продукти от маслини, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, подправки, сушени плодове, ядки, варива, деликатеси, сладолед, пресни плодове и зеленчуци, зърнени храни, мед и пчелни продукти и др.
Напитки – чай, кафе, разтворими напитки, минерална и изворна вода, натурални сокове, фреш напитки, алтернативи на млякото и др.
Хранителни добавки, овкусители, емулсии, оцветители, стабилизатори, аромати, ингредиенти и др.
Машини и технологии за производство и преработка, конвектомати, средства за професионално почистване, опаковъчни машини, машини за бутилиране, системи за пречистване и преработка на питейни води, пречистване на природни, процесни и отпадъчни водии др.

Складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика
Опаковки – пластмасови каси, кутии, палети, опакоовки, хартиени пликове, самозалепващи етикети и др.

Специализирани транспортни средства

Специализирани печатни и електронни издания

За четвърта поредна година ще се проведе БИО ЗОНА, посветена изключително на сертифицирани продукти на биологичното земеделие и производство. Организатори са Агенция Булгарреклама, в партньорство с Българска Асоциация Биопродукти и Асоциация на био търговците в България.

в специализирана ЗОНА “ДИЕТА & ФИТНЕС”ще се представят фирми, които ще демонстрират качествата на традиционни и нови продукти за здравословно хранене и спортен режим:

·  Диетични храни и напитки

·  Диабетични продукти

·  Безглутеновихрани

·  Хранителни добавки

·  Енергийни напитки

·  Фитнес храни и напитки

·  Фитнес хранителни добавки

·  Специализирани фитнес уреди

·  Медии и услуги

·  Други

Ежегодно ИНТЕРФУД И ДРИНК посреща български и чуждестранни посетители – професионалисти и експерти от бранша, желаещи да активизират търговските отношения с настоящи партньори или да установят контакти с нови клиенти. 14 182 български и чуждестранни специалисти, както и широка публика посетиха съвместно проведените през 2012 г. изложби – ИНТЕРФУД И ДРИНК,МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и СИХРЕ. Сред посетителите бяха специалисти и гости от България и други държави, сред които: Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Румъния, Кипър, Италия, Германия, Франция, Австрия, Испания, Чехия, Русия, Полша, Белгия, Унгария, Украйна и др.

Организаторът Агенция БУЛГАРРЕКЛАМАСофияосигури  на Посолството на Румъния безплатен  информационен щанд, с площ от 12 м2, с възможността да представи румънски производители и търговци чрез излагане на техните продукти и рекламни материали.

За повече информация и заявление за участие:

Агенция Булгарреклама

Имейл: bul-reklama@iec.bg
Телефон: + 359 (2) 9655 220, 4013 220
Факс: + 359 (2) 9655 230, 4013 230

 

 

   

healthy-at-work