Бизнес-мисия в Плоещ – Румъния организира БРТПП съвместно с Търговско-промишлената палата на окръг Прахова

Българо-румънска търговско-промишлена палата съвместно с Търговско-промишлената палата на окръг Прахова от Румъния, организират бизнес-мисия с провеждане на двустранни срещи, която ще се състои на 10 април 2014 г. в град Плоещ, Румъния.

Домакин на събитието е Търговско-промишлената палата на окръг Прахова. Посещението дава възможност за провеждане на двустранни бизнес срещи по интереси между представители на деловите среди от България и Румъния и има за цел създаване на нови делови контакти и възможности за намиране на потенциални бизнес партньори.

Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички, включва встъпителна част и кратки фирмени презентации от 10 ч. до 11 ч. и  двустранни срещи по интереси от 11 ч. до 13 ч.

Събитието ще се проведе в конферентна зала на Търговско-промишлената палата на окръг Прахова на адрес: гр. Плоещ, ул.Куза вода №8 (Ploiesti, Str.CuzavodaNr.8).

БРТПП кани фирмите, желаещи да участват, да се свържат с екипа на Палатата на e-mail: office@brcci.eu или телефон: 082 507 606 за да получат повече информация, покана и формуляр за участие. Крайният срок за заявяване на участие е 27 март 2014 г.  Броят на местата за участие е ограничен.

   

healthy-at-work