Албена АД получи награда на туристическата борса в София

„Албена“ АД бе удостоена с престижна награда на туристическата борса в София „Ваканция и СПА Експо“, която се проведе в Интер Експо Центъра в София. Компанията бе отличена с приз за утвърждаване имиджа на България като туристическа дестинация. Матей Русев – директор на „Албена тур“, и Руслан Йорданов – ръководител сектор „Реклама“ и PR, получиха грамотата, като благодариха на домакините за организацията на изложението. Двамата посочиха, че предстоящия сезон ще бъде специален за ваканционното селище, тъй като с множество кампании ще бъде отбелязан 45-годишния юбилей. „Искаме да споделим лятото с нашите гости, туроператори и приятели, тъй като без Вас историята на Албена нямаше да е същата.

Стремим се да подобряваме своя туристически продукт и нашите гости да получат повече, отколкото са очаквали по време на своята ваканция“, заявиха представителите на KK „Албена“ по време на церемонията в Парк хотел Москва.
В зала „Витоша“ в ИЕЦ пред близо 250 души Йовка Страшилова – зам.-директор „Маркетинг и продажби“ и Маринела Цанева – зам.-директор „Експлоатация“ презентираха новостите за сезон 2014, а Виктория Бисерова – бизнес консултант, представи кампаниите в юбилейната година.
През март туристическата компания ще вземе участие на борсите в Берлин, Киев, Букурещ и Москва.

   

healthy-at-work